Czy ja tydzień temu pisałem coś o wyrównanym turnieju?

po ostatnich draftowych zmaganiach, w ten piątek zasiedliśmy do rozgrywek z własnymi taliami. Fajnie, że z każdym kolejnym turniejem toczymy coraz bardziej wyrównane i emocjonujące boje, zwyciężając o włos(ć)

Gratuluję Tomkowi (SASUKE89) pierwszego turniejowego zwycięstwa!
Odnośnie samych gier i złożeń. Postanowiłem poeksperymentować ze Szwedami i Dworem. W pierwszej grze z Kozakami zwycięstwo dało mi Wysadzenie Twierdzy tuż przed terminacją, gdy w kreskach było co prawda 4-3 dla mnie, ale Awantura zaczęła się panoszyć straszliwie (czytaj jeszcze tura i by mnie wyagitowali niechybnie). Następnie zmierzyłem się z Wiśniami, które sam pomagałem składać

i po raz kolejny okazała się, że z Jaremą grać nie potrafię..ostatnią rozgrywkę stoczyłem z Radziwiłłami Karola. I tu karta "siadła" jak marzenie. Od początku miałem Wzmocnienie sił, które potrafi zrobić przewagę: w drugiej turze miałem zdaje się już 7 agitujących postaci
PS. A skoro "wydziobałem" Jasyr to wypada coś wykombinować z tatarami
Wyniki IV turnieju:
MichalM DWO| 6pkt | 4-2
Marco666 AWA | 6pkt | 3-2
Tomeq87 WIŚ | 6pkt | 3-2
Likwidator RAD | 6pkt | 3-2
SASUKE89 WIŚ 3 | 3pkt | 2-4
Okazyjki:
MichalM, Marco666
Tabela:
47 MichalM 17 + 8 + 12 + 10
44 Likwidator 16 + 10 + 10 + 8
39 Marco666 11 + 8 + 12 +8
25 Tomeq87 9 + 8 + 8
23 SASUKE89 9 + 8 + 6
Nadchodzące turnieje:
12 lutego (niedziela) godz. 16.00; standard (ale w kredensie możemy mieć tylko karty ze starterów i karty P, wyjątkiem karty Okazyjne mające alternatywną grafikę np. Na koń O9 ); wpisowe na boostery do dziobania