Witajcie Waszmościowie !
Obiecałem, że zainteresuję się tematem więc czas spełnić obietnicę!
wpisujcie która sobota by Wam pasowała żeby się spotkać i powalczyć o tytuł najlepszego na Dolnym Śląsku ? ;)
Twierdza Wrocław 2018
Re: Twierdza Wrocław 2018
Proponuje jeszcze zrobić ogłoszenie na grupie na facebooku bo tu mało kto pewnie zagląda :P Zgaduje, że chodzi o maj? Jeśli nie bedzie to 5 to na 99% będę ;)
Edit: Po przemyśleniu 5 też pewnie dam radę :)
Edit: Po przemyśleniu 5 też pewnie dam radę :)
My raczej w tym roku nie damy rady dotrzeć do Wrocka. Ale trzymam kciuki za inicjatywę.
"Zwalczcie tę chuć! (taa jeeest!!!), innych zadań przed Wami jest siła
Musicie knuć - (musimy knuć!), jak tu pozbyć się Ra-dzi-dzi-wił-ła!"
oryginal tutaj
Musicie knuć - (musimy knuć!), jak tu pozbyć się Ra-dzi-dzi-wił-ła!"
oryginal tutaj
Na mnie jednak nie liczcie - gdyby to miał być 05.05, to powinienem był już sobie zaklepać termin w pracy.
Jak coś utworzyłem na potrzeby sprawniejszej komunikacji wydarzenie na FB :
https://www.facebook.com/events/210519246389101/
więc mam nadzieję że tam złapie w wiatru w żagle wydarzenie ; )
Zielony
Spoko RIchtus może jeszcze by się udało ;) ew. dla Ciebie byśmy SKype podłączyli xP
https://www.facebook.com/events/210519246389101/
więc mam nadzieję że tam złapie w wiatru w żagle wydarzenie ; )
Zielony
Spoko RIchtus może jeszcze by się udało ;) ew. dla Ciebie byśmy SKype podłączyli xP
Mistrzostwa Wrocławia w graniu przez sieć? A możesz też dorzucić na serwer jakieś boty, żeby było z kim grać? xD
Ogólnie brazylijka w polskim ogrodzie wiecie gdzie jest? Jeśli nie to koniecznie sobie poczytajcie o tym miejscu i udajcie się do niego. Do tego roślina bugenwilla zimuje w ogrodach, bez konieczności wykopywania.
Nie wiesz jaki kocioł zrobiony jest ze stali atestowanej o grubości 6 mm, a chcesz coś takiego zakupić? Polecam Ci wejść na http://www.moderator.com.pl/produkty/dl ... er-5-klasa i zapoznać się z tą ofertą.
Panowie i jak sytuacja wygląda? Jest szansa, że zagramy?
Swoją drogą pomysł Richtusa, żeby zrobić jakiegoś Mastera przez sieć na oktagonie wart rozważenia
Swoją drogą pomysł Richtusa, żeby zrobić jakiegoś Mastera przez sieć na oktagonie wart rozważenia

Rozgrywki online to fajny pomysł. Czy to liga czy master jestem na tak ;)
- korek
- Członek Rady Marszałkowskiej
Richtus pisze:Mistrzostwa Wrocławia w graniu przez sieć? A możesz też dorzucić na serwer jakieś boty, żeby było z kim grać? xD
Miszcz!
Mówisz i masz - Jakiś Frank i Inez już są chętni... :D
(gdybym miał tu "moda" to bym ich wywalił, ale nie mam, więc mogę ich tylko zgłosić)
To jak pomysł padł ?
Największe osiągnięcia w Veto- ostatnie miejsce na IMP 2015, 2016 ...
Hej,
no chyba z turnieju normalnego nici skoro mialoby sie moze tylko 5 osob pojawic ;P
trzeba myslec nad OCTG ew hah :)
Ew przez skype.
ALE !
zawsze jak bedziecie przejezdzac przez WRO, weźcie ze sobą talie, ja zawsze chętnie pogram ; )
no chyba z turnieju normalnego nici skoro mialoby sie moze tylko 5 osob pojawic ;P
trzeba myslec nad OCTG ew hah :)
Ew przez skype.
ALE !
zawsze jak bedziecie przejezdzac przez WRO, weźcie ze sobą talie, ja zawsze chętnie pogram ; )